Werken aan je business in Valencia? Ga mee op Brand Retreat van 20 tot en met 23 september 2023. Ontdek meer!

Start met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website of webshop in WordPress.

Zorg ervoor dat je ingelogd bent (user icoon in de menubalk) om jouw cursus te starten.

Website

Maak je eigen WordPress website

Leer in elf overzichtelijke hoofdstukken alles over WordPress en hoe je zelf een basis website kunt maken met deze opensource software. Kies per hoofdstuk of je de inhoud wilt bekijken en beluisteren (video) of lezen.

Naast het bouwen van een WordPress website met visuele bewerker Gutenberg, gaan we ook aan de slag met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het installeren van handige functionaliteiten op je website. We behandelen het opzetten van een website uitgebreid: van het registreren van een domeinnaam tot de lancering.

LearnDash online cursus platform bouwen digitale producten website webshop

Webshop

Maak je eigen WooCommerce webshop

Leer in elf modules hoe je een webshop kunt maken met behulp van WooCommerce! Voor deze cursus heb je al enige kennis van WordPress nodig. Heb je dat? Dan kun je aan de slag!

Naast het instellen van een product, kijken we ook naar het juiste webshop thema voor jouw product of dienst én nemen we het schrijven van een goede product tekst onder de loep. Zo heb je alle tools in handen voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw eigen webshop.

Maak je eigen WooCommerce webshop cursus workshop online

Code Create is the missing link tussen creativiteit en technologie. Door deze specialismen met elkaar te combineren ontstaat er een authentic digital presence voor merken en ondernemers.

Get in touch

Stuur jouw bericht naar ons team
hello@codecreate.eu