Werken aan je business in Valencia? Ga mee op Brand Retreat van 20 tot en met 23 september 2023. Ontdek meer!

Code Create maakt de connectie tussen creativiteit en technologie.

Link deze twee vaardigheden aan elkaar en er ontstaat een authentieke, digitale identiteit voor jouw onderneming.

Dit doen wij om jouw merk op te laten vallen

Iedere onderneming heeft een eigen verhaal. Wij transformeren dit verhaal naar een onderscheidend digitaal product. Geen dertien in een dozijn maar op maat gemaakt. Wij gaan als kameleon aan de slag en doorgronden en vormen ons naar de identiteit van jouw merk.

Wij zijn de logische stap voor merken die een stap verder durven te gaan. Die zichzelf willen ontstijgen en willen transformeren door zichzelf een upgrade te geven. Merken die vooruit willen gaan en dit met trots aan de wereld willen laten zien.

Wij denken in mogelijkheden. Liever zeggen we ‘we gaan kijken wat kan’ dan ‘nee’. Door te onderzoeken en ontdekken komen we met inventieve online oplossingen. Onze ontwerpen zijn future proof. We laten ons inspireren door alles om ons heen en maken connecties die voor passende merkverrassingen zorgen.

Wij brengen onze disciplines in harmonie met elkaar zodat er een kloppende, digitale of grafische compositie ontstaat voor jouw onderneming. Daarnaast creëren wij overzicht zodat jij en/ of jouw team in alle rust het creatieproces kunt ervaren. Dit alles zorgt voor harmonie: in onze samenwerking, in de ontwikkeling van jouw digitale product en in het eindresultaat.

Wij gaan all-in. Wie vol overgave een onderneming aan ons toevertrouwt, krijgt onze skillset en diezelfde overgave retour. Je krijgt het resultaat dat je voor ogen hebt en niets minder. Daarin gebruiken we alles om bij het gewenste resultaat te komen: onze creativiteit, onze technische skills, ons hart en ons hoofd. En mocht jij toch nog iets meer tijd nodig hebben om binnen een project naar de volgende fase te gaan, dan zijn we flexibel en kijken we naar onze planning om die met jouw planning te matchen.

Femmie Mulder

Founder \ Allround Digital Creative

“Code Create staat voor dé twee tools die nodig zijn bij de (digitale) visualisatie van ieder merk: creativiteit en techniek. Als je deze twee elementen met elkaar kunt combineren en toepassen op datgene waar jouw merk voor staat dan krijg je een onderscheidend resultaat dat jouw doelgroep inspireert, aanspreekt en prikkelt.

Maar een creatief bureau vinden die je hierbij helpt, of zelf een creatief team samenstellen van verschillende ondernemers die je hierbij kunnen ondersteunen, kan een uitdaging zijn. Mijn diploma was nog niet warm uit de printer gekomen, of ik had al meerdere aanvragen voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website voor verschillende ondernemers en merken. Pas toen ik mij naderhand begon af te vragen waarom deze gepassioneerde ondernemers bij mij terecht kwamen, ontdekte ik datgene waar Code Create nog iedere dag voor staat.

Het gaat namelijk om die verwezenlijking van jouw goede idee, jouw onderneming, jouw merk naar een visual brand identity die recht doet aan waar het voor staat. Grafische vormgevers kunnen dit heel goed, maar missen vaak nog de technische, UX en UI skills om dit te vertalen naar een website, webshop of platform. Zo werkt het andersom ook. Vaak genoeg heb ik met geweldige scriptschrijvers en developers mogen samenwerken, maar werd de creatieve visie secundair en leidde dit soms tot een website die niet meer paste bij wat het merk uit wilde stralen.

Dus bracht ik die twee disciplines, grafische vormgeving en web development, samen in een (re)branding traject. Dat begon eerst onder mijn eigen naam, later onder de naam raffine en inmiddels onder de naam Code Create. Code Create is de missing link tussen graphic design en techniek en helpt merken verder zodat zij met trots het resultaat van hun visuele identiteit kunnen laten zien en kunnen zeggen: “Dit zijn wij.”

Dat komt omdat we binnen ons bedrijf eerst aan jouw visuele identiteit werken, creatief en grafisch precies weten wat we doen en daardoor jouw merk visueel kunnen neerzetten. Vervolgens kunnen we dat vertalen naar een website die jouw merk onderscheid van de menigte, technisch klopt, uniek in z’n soort is en een verlengstuk is van de visuele identiteit.”

Wat we creëren

Wij ontwerpen authentieke merken met een modern karakter zonder de identiteit van een merk uit het oog te verliezen.

Wij transformeren ideeën naar grafische ontwerpen die op het kruispunt van design en innovatie staan.

Wij waarborgen de visuele identiteit van jouw merk in fotografie, communicatie uitingen, online en op social media.

Een website in WordPress, een webshop met WooCommerce of een online leeromgeving: wij ontwerpen en realiseren het.

Maak zelf een website of webshop en leer in tien eenvoudige hoofdstukken hoe je dit kunt doen.

Classes

Wij leren creatieve teams, studenten en design fanatics alles over grafische vormgeving en/ of websites ontwerpen en ontwikkelen op uiteenlopende locaties in Europa.

Op basis van match werken wij graag op jouw kantoor aan een creatieve, online of marketing opdracht voor bepaalde tijd.

Combineer ontspanning, een prachtige stad, een merkstrateeg, Code Create en inspirerende ondernemers en werk aan jouw branding project.

Met wie we samenwerken

Co-create

Laten we gaan co-creëren

We denken graag met jouw volgende creatieve project mee. Creëer samen met ons de nieuwe visuele identiteit, website, webshop, leerplatform, campagne, online cursus of printuiting van jouw merk. Of leer deze dingen zelf te maken tijdens een online cursus of voor jou(w team/ studenten) op maat gemaakte les, masterclass, les, cursus of vak.

Code Create is the missing link tussen creativiteit en technologie. Door deze specialismen met elkaar te combineren ontstaat er een authentic digital presence voor merken en ondernemers.

Get in touch

Stuur jouw bericht naar ons team
hello@codecreate.eu