Werken aan je business in Valencia? Ga mee op Brand Retreat van 20 tot en met 23 september 2023. Ontdek meer!

Wij transformeren ideeën naar ontwerpen die op het kruispunt van design en innovatie staan.

Daarbij verliezen we nooit de identiteit van een merk uit het oog en zetten we altijd onze handen, hart en hoofd in.

01.

Design
kickstart

Je start een onderneming, of sterker nog, je bent al begonnen maar hebt nog geen tijd gehad voor het ontwikkelen van een logo. Voor die (startende) ondernemer hebben we de design kickstart. Het visuele fundament voor jouw merk.

Vanaf €800,00 ex. BTW

02.

Visual brand package

Wij creëren merken die bijblijven omdat ze een vertaling zijn van de waarden waar jouw merk voor staat. Ze visualiseren de visie van een onderneming en hebben tegelijkertijd een bezieling die past in deze tijdsgeest. Door deze factoren in co-creatie met jou te combineren ontstaat er een visuele vertaling van een merk die de doelgroep aanspreekt.

Dit aanbod is uit te breiden met webshop of website design & ontwikkeling.

Vanaf €1.550,00 ex. BTW

03.

The whole shebang

De combinatie van design, creativiteit en emotie helpt grote en middelgrote bedrijven om mensen te betrekken bij hun producten en diensten. Hierbij is een graphic design onderzoek, met meerdere visuele interpretaties van een merk, de start van een passend resultaat.

De ruimte voor gesprek en discussie ontstaat door meerdere merkrichtingen vorm te geven. We gaan gezamenlijk op zoek naar de beste visuele vertaling van de merkidentiteit. Daarbij is de input van jouw team de basis voor een krachtige uitkomst. 

Dit aanbod is uit te breiden met website of webshop design & ontwikkeling.

Vanaf €2.150,00 ex. BTW

04.

Print & packaging

Bij ieder merk past een uniek product. Het is een extensie van alles wat een merk omvat. Wij luisteren naar jouw ontwerpvraag en realiseren de printuiting die nauwkeurig aansluit op de visuele identiteit van jouw merk.

Sommige producten hebben niet altijd een visuele identiteit als fundament (zoals een boek, LP hoes, proefschrift of poster). Door ons te verdiepen in de boodschap van het product komen we tot de juiste interpretatie van kleur, typografie en stijl.

Connect

Start met jouw design project

We zijn benieuwd naar jou en welk project je voor ons in gedachten hebt. Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Code Create is the missing link tussen creativiteit en technologie. Door deze specialismen met elkaar te combineren ontstaat er een authentic digital presence voor merken en ondernemers.

Get in touch

Stuur jouw bericht naar ons team
hello@codecreate.eu