Werken aan je business in Valencia? Ga mee op Brand Retreat van 20 tot en met 23 september 2023. Ontdek meer!

Wij creëren functionele, intuïtieve en esthetische digitale producten waarbij moderne technologie en design in harmonie zijn.

Een authentieke digitale identiteit waarbij de gebruiker een positieve associatie met jouw merk krijgt.

01.

Show it —
Website

Jouw doelgroep is al online naar jouw producten en/ of diensten op zoek, of je nu een website bezit of niet. Een website is om die reden niet meer een optie, maar een vereiste voor iedere onderneming. Wij bieden jouw doelgroep een gebruiksvriendelijke tool waardoor ze gemakkelijk in contact met jouw merk komen. De designs van al onze websites zijn intuïtief, actueel en voor iedere opdrachtgever op maat gemaakt.

Website design en development is uit te breiden met ons visual brand package of the whole design shebang.

Vanaf €2.250,00 ex. BTW

02.

Sell it —
Webshop

Wij ontwerpen webshops die overzichtelijk, professioneel en eenvoudig in gebruik zijn, zonder het design uit het oog te verliezen. Een webshop die technisch compleet is en tegelijkertijd jouw producten onmiskenbaar in de spotlight zet. We voorkomen dat jouw doelgroep onnodig veel stappen moet zetten en zorgen ervoor dat zij snel en effectief over kunnen gaan tot aanschaf.

Een webshop kan ook worden toegevoegd aan een bestaande website als extra digitale dimensie. Als je al een website hebt en je wilt dit uitbreiden met een webshop, neem dan contact op.

Webshop design en development is uit te breiden met ons visual brand package of the whole design shebang.

Vanaf €3.995,00 ex. BTW

03.

Add it —
Online addons

Heb je een ander digitaal product nodig? Met meer dan tien jaar ervaring zijn we inmiddels online savvy en past niet enkel ‘website’ of ‘webshop’ in ons digitale vocabulaire. Laat ons weten hoe jouw ideale cyber tool eruit moet komen te zien zodat wij vrijblijvend met jou mee kunnen denken. Is het een match? Dan gaan we aan de slag.

Connect

Start met jouw digitale project

We zijn benieuwd naar jou en welk project je voor ons in gedachten hebt. Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Code Create is the missing link tussen creativiteit en technologie. Door deze specialismen met elkaar te combineren ontstaat er een authentic digital presence voor merken en ondernemers.

Get in touch

Stuur jouw bericht naar ons team
hello@codecreate.eu